In balans...

9

Hooggevoeligheid

Hoe vind je je balans als je hooggevoelig bent of hoe vindt je hooggevoelige kind zijn/haar balans?

9

Beelddenken

Voor kinderen die beelddenken kan het, veelal auditief ingerichte,  onderwijs een uitdaging zijn.

9

Stress en het brein

Door stress functioneert je brein en daarmee ook je lijf niet optimaal.

Je gezin als team

Als het met alle gezinsleden goed gaat, iedereen lekker in zijn/haar vel zit, kan je je als gezin echt een team voelen. Je haalt dan het beste in elkaar naar boven en je stimuleert elkaar om je te blijven ontwikkelen. Natuurlijk ben je er ook voor elkaar als het even wat minder gaat, maar dat kan je dan ook samen dragen. Het gevoel van SAMEN overheerst. 
Dat is een uitdaging als er bijvoorbeeld op elkaars overprikkeling gereageerd wordt en er vanuit emotie op elkaar gereageerd wordt. 
Maar hoe verander je dat? Ik kijk graag met jullie mee hoe jullie wel een team kunnen zijn! 

 

“Ik begeleid gezinnen om weer echt als team verder te kunnen op hun pad.”

Met hart en ziel

Bij alles wat ik in mijn praktijk doe, maak ik gebruik van mijn fluisterend vermogen. Ik stem me daarbij af op het onderbewuste en de energie van mijn klant en kan zo specifiek uitgaan van wat mijn klant nodig heeft. Dat maakt alles wat ik voor klanten doe “op maat”.
Of ik nu een intuïtieve brief schrijf, een fluistersessie doe, een kind begeleid bij beelddenken of een gezin op meerdere gebieden begeleid, ik doe het altijd met hart en ziel. Ik word blij van elk handvat wat ik mijn klanten kan bieden en van het opgeluchte gevoel waar mijn klanten over het algemeen weer mee op pad kunnen. 

In het oog van de orkaan vind je stilte

Hooggevoeligheid

Ik geef je persoonlijke tips en tools om met jouw hooggevoeligheid en/of die van je kind om te gaan.

Beelddenken

Ik begeleid je kind op zijn/haar pad als beelddenker en geef handvatten aan leerkrachten.

Breinoptimalisatie

Je leert wat stress doet met de werking van je brein en hoe je meer in je innerlijke rust komt.

Ervaringen van mijn klanten

ik had bij Karin een intuïtieve boodschap gewonnen. deze kwam via een filmpje naar mij toe. Al tijdens het luisteren kwam er een brok in m’n keel. ze sloeg de spijker op zijn kop. ik was even sprakeloos. Hoe mooi is het dat zij door te voelen, mij prachtige inzichten gaf waar ik weer verder mee kan!
Het is zeker aan te raden om dit of andere diensten bij Karin af te nemen!

Monique Pijl

Ik loop al een tijdje met ernstige pijn in mijn schouder/ nek en arm. ik sliep ongeveer 2 uur op een nacht. Karin heeft mij meerdere keren op de avond helende energie gestuurd. Ik sliep dan 8 uur aan 1 stuk door.
Ik ben ontzettend dankbaar hiervoor. je kunt dus ook bij Karin terecht als je geen rust kunt vinden ivm pijnklachten.

Paula van de Buitelaar-van Gestel

Samen naar balans

Samen met jou/jullie kijk ik wat er nodig is om meer balans in je leven te brengen.
Waar zitten voor jou de grootste obstakels en hoe kunnen we er samen voor zorgen dat jij je pad met minder stress kan vervolgen. 

Wil jij meer balans in je gezin?

Ik kijk graag met jullie mee hoe ik jullie kan begeleiden.

Veelgestelde vragen

Moet mijn kind bij de fluistersessie aanwezig zijn?

Over het algemeen is het juist fijn, als je kind er niet bij is. Ik heb voor het fluisteren alleen een foto van je kind nodig. In sommige gevallen is het na overleg wel fijn als je kind zelf aanwezig is. 

Hoe wordt het gezinspakket samengesteld?

In de eerste sessie overleggen we samen wat er voor jullie gezin en individuele gezinsleden nodig is. De halve uren zijn vervolgens ook als uren in te zetten. Het gezinspakket is daardoor echt op maat en voor geen gezin hetzelfde!

Kan je mijn beelddenkende kind ook begeleiden als de groepsleerkracht hier niet bij betrokken wil zijn?

Natuurlijk is het een ideale situatie als de groepsleerkracht interesse heeft in de begeleiding en ook open staat voor tips in de klas. Als dit niet zo is, kan ik je kind ook zeker op weg helpen in de manier waarop hij/zijn de leerstof verwerkt.

Hoe weet ik of mijn kind beelddenker is?

Beelddenkers hebben over het algemeen in meer of mindere mate een aantal dezelfde kenmerken. Meer daarover kun je vinden in mijn folder over beelddenken (blog). Ik stel niet officieel vast, dat een kind beelddenker is, maar merk wel snel of mijn begeleiding aansluit bij jouw kind. 

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb een intuïtieve brief van Karin gehad en wat was deze treffend, het raakte me enorm omdat het de kern van mijn vraag raakte en het mij weer dat zetje geeft om ervoor te gaan. Echt een aanrader als je vast zit of een vraag hebt om dan een brief aan te vragen, dankjewel Karin.

Paula Brand-Jaspers

Karin schreef een intuïtieve brief voor me. Ik had geen idee wat te verwachten. Pfoeh, wat kwam die brief binnen zeg. Ze schreef over iets wat ik eigenlijk al lang doe, maar waarvan ik de waarde niet helemaal correct inschatte. Ze zette met de brief een belangrijk onderdeel van mijn leven dus in het licht. Nu kan ik me daar beter op afstemmen.
Dank je wel Karin.

Syl Smit