Over mij...

Mijn verhaal

Ik ben Karin Rossen, 49 jaar en moeder van 2 kinderen van 19 en 16 jaar. Ik heb bijna 25 jaar in het basisonderwijs gewerkt, waar ik eerst jaren voor de klas stond en de laatste jaren kinderen individueel heb begeleid als specialistisch ondersteuner. De stap om niet meer voor de klas te staan, werd veroorzaakt door mijn gezondheid. Ik kon het lichamelijk niet meer aan om een klas te draaien en ik kreeg de kans om me te specialiseren in het begeleiden van beelddenkende leerlingen. Uit noodzaak geboren, maar inmiddels helemaal “mijn ding” om te doen.

Met mijn gezondheid ging het in 2019 even zo slecht, dat ik door een inwendige bloeding een bijna-dood-ervaring heb gehad. Er volgde een lastige periode van herstel, maar daarnaast heeft het me ook veel moois gebracht. Ik geniet nog bewuster van en met mijn gezin en we zijn zeker ook in die periode een sterk team gebleken.

Ik heb ondanks alles steeds meer mijn balans gevonden. En ik begeleid heel graag anderen om ook hun balans te vinden.

Volg mij op Social Media:

Babyfluisteren

In de cursus ” Babyfluisteren” die ik in 2008 bij de Zomerhof heb gedaan, heb ik me af leren stemmen op het onderbewuste van mensen.

Beelddenken

Bij Sandra Kleipas heb ik de inspirerende opleiding tot beelddenkcoach gevolgd.

Breinoptimalisatie

In deze opleiding heb ik veel geleerd van Johan Maigret  over het effect van stress op het brein en lichaam en hoe je dit ten positieve kan veranderen.

Ervaring van een klant

Afgelopen woensdag heeft Karin een fluistersessie gedaan met ons zoontje Morris van anderhalf. Via haar heeft hij ons heel veel duidelijk gemaakt en verteld, met handvaten en tips om er ook echt mee aan de slag te kunnen. Tijdens de sessie kwam ook hele grappige en onverwachte informatie door. Heel waardevol!
Twee nachten na de sessie heeft Karin Morris op afstand gemagnetiseerd voor een betere nachtrust. Sinds donderdag merk ik dat Morris relaxter is, zich beter begrepen voelt en merk ik bij mezelf ook meer rust omdat hij zo relaxed is. Ik kan iedereen een sessie met Karin aanraden!!!!

Irene Balidizzone

Wil jij samen met mij werken aan meer balans in je leven en dat van je gezin?